Meny

Adobe After Effects Grunnkurs

Kursleder(e): Jarle Leirpoll
I løpet av dette kurset lærer du de grunnleggende funksjonene i After Effects, og blir i stand til å lage enkle Motion Graphics-produksjoner til video ved å kombinere animert tekst, grafiske elementer og videoopptak. 

Du lærer hvordan programmet er bygd opp, og får prøvd ut de mest brukte teknikkene. Vi prøver oss også på green screen key og enkel compositing og går gjennom den tette integrasjonen med Premiere Pro.
Selv om dette er et grunnkurs må du ha over gjennomsnittlig gode kunnskaper om PC/Mac og basiskunnskaper om videoformater, da læringskurven i After Effects er mye brattere enn i redigeringsprogrammer. 
 

Passer for: 

 
Frilansere og andre som vil lage mer avansert grafikkanimasjon og videoeffekter enn det man kan få til i Premiere Pro og andre redigeringsprogrammer
Ansatte i produksjonsselskaper og mediehus som skal lage Motion Graphics og gjøre enkle compositing-jobber
Andre som har behov for å lære de grunnleggende teknikkene i After Effects
 

Du lærer:

Ulike videoformater – forskjeller, fordeler og ulemper
Import av råstoffet
Grunnleggende animasjonsteknikk
Justering av timing
Parenting
Effekter
Masker
Tekstanimasjon
Shape Layers
Motion Graphics
Enkle Expressions
Track Matte
3D i AE
Green Screen og compositing
Eksport av ferdig film
Integrasjon med Premiere Pro
Link til en video som viser noe av det du lærer: https://vimeo.com/79222794   
 

KURSAVGIFT:

Medlemmer* kr 5 900,- / andre kr 7 500,-
*Forutsetter at du er kvalifisert til medlemskap i norske medieorganisasjoner (NJ eller NR).

KRAV:

Det forutsettes at du kjenner ditt operativsystem (Windows eller MacOS) meget godt, og har kunnskap om videoformater. Du må ha den aller nyeste versjonen av Adobe After Effects installert på din PC eller Mac.

PRAKTISK INFO:

Opphold dekkes av deltaker, Reise etter IJs regler for reisestøtte.
I Fredrikstad har vi hotellavtaler til rabatterte priser.

KURSLEDER:

Jarle Leirpoll

Jarle Leirpoll
Jarle er betatester for Adobe, er Adobe Certified Instructor og Adobe Certified Expert på Premiere Pro, og en av bare tre Master Trainers for Premiere Pro i Europa. 

Jarle har sin klipper-utdannelse fra NRK. Etter 14 år som program-ingeniør/fotograf/klipper i NRK startet han eget firma hvor han lager dokumentarfilmer og oppdragsfilm. Dette firmaet har han drevet siden 1997. Jarle underviser i film- og videoproduksjon ved flere høgskoler og er forfatter av læreboka "Video i Praksis" som nå kommer i femte utgave. 

Jarle har kurset klippere i NRK, Monster, Danmarks Radio, Svensk TV4, Disney Channel, BBC og mange andre – ja, til og med Adobes egne ansatte. Han har gjort flere presentasjoner på internasjonale arrangementer som Premiere Pro World og Editors Retreat.

Han er i sluttfasen i arbeidet med en bok på engelsk (The Cool Stuff in Premiere Pro) om avanserte klippeteknikker i Premiere Pro. Jarle bruker Premiere Pro til alle sine produksjoner.

Nettsiden for The Cool Stuff in Premiere Pro finner du på www.premierepro.net
 

Fredrikstad 25. til 26. september kr. 5900,-

Søk om plass: Adobe After Effects Grunnkurs