Meny

Lær å lage podcast som virker

Kursleder(e): Geir Terje Ruud m.flere
Mange hører på podcast, enda flere snakker om det og ganske mange har forsøkt å skape sendinger eller serier og testet det på markedet. Men hva er det egentlig som virker og hva er det som skiller en god fra en dårlig podcast? Hvordan får du spredd den til ditt publikum og – kanskje det viktigste – hvordan kan du tjene penger på den?

Du lærer:

Du får blant annet møte Stig Arild Pettersen fra Podster, VGs Uløst-team som lagde podcast om Birgitte Tengs-saken, Thea Klingenberg fra foreldrerådet og Cathinka Rondan som leder Rubicons podcast-satsing. Alle er blant de med mest erfaring med å lage podcast i Norge. Du får også selv prøve deg i studio og du får feedback på din egen test av ferdighetene bak mikrofonen. Husk at dette ikke er radio.

Passer for:

Redaktører og journalister med og uten erfaring med å lage podcast eller radio, men som har lyst til å teste en ide eller seg selv i et nytt format.

Krav til utstyr/ programmer: 

Ingen, du får låne podcast-utstyr ved Oslo Media House.

KURSAVGIFT:

Medlemmer* kr 5 900/ andre kr 7900.
 *Forutsetter at du er kvalifisert til medlemskap i norske presseorganisasjoner (NJ eller NR). 

PRAKTISK INFO:

Kurset foregår i Oslo ved Oslo Media House. 
Opphold dekkes av deltaker, Reise etter IJs regler for reisestøtte.

KURSLEDERE:  

Podster, Stig Arild Pettersen, VG Uløst-teamet og Geir Terje Ruud.

Geir Terje Ruud
Geir Terje Ruud
 (f. 1963) er tidligere digital sjefredaktør på Ekstra Bladet i Danmark og har 10 års digital erfaring fra VG Nett. Før den digitale evolusjon startet var Ruud 15 år som papirreporter i VG, Fædrelandsvennen og andre aviser. Nå arbeider han som rådgiver og konsulent for medieselskap som vil utvikle sin digitale posisjon. Han er medgründer av Oslo Media House og har skrevet boken "Journalistiske entreprenører. Medienes krise. Din mulighet." (Cappelen Damm Akademisk 2014).
 
 
 
 

Oslo 28. til 29. august kr. 5900*,-

Søk om plass: Lær å lage podcast som virker