Meny

Tomm og Torben- Den gode fortelling

Kursleder(e): Tomm Kristiansen og Torben Schou
To av Skandinavias mest legendariske storytellere er gått sammen om å gi videre sine kunnskaper og erfaringer. Tomm&Torben innleder til samtaler og visninger, eksempler og demonstrasjoner av den gode historie, og hvordan den skal fortelles. 

Med utgangspunkt i egne og kollegers reportasjer og produksjoner, analyserer Tomm & Torben hva som er vellykket, og hvorfor. De inviterer til kreative prosesser hvor kursdeltakerne inviteres med å deres måte å tenke på og hvordan man kan jobbe annerledes. Finnes det en oppskrift på den gode reportasje? Hvordan skaper man sin egen fortellestil? 
Vi skal jobbe med både TV-reportasjen, radioformatet og netthistoriene. Og med utenriks-, innenriksstoff, sport, kultur og underholdning. Ja, alt. 

DU LÆRER:

-å bygge opp reportasjene
-å finne din egen fortellerstil
-å bruke språket kreativt
-å bruke humor
-å lete etter løsninger, ikke bare konflikter

PASSER FOR:

Reportere, knyttet til fjernsyn. Men også radio og nettreportere i både redaksjoner, organisasjoner og næringsliv vil ha glede av kurset. Det er en avgjort fordel med praktiske erfaring.

KURSAVGIFT:

Kr 6 900*/andre kr 8 500,-
*Forutsetter at du er kvalifisert til medlemskap i norske presseorganisasjoner (NJ eller NR).

PRAKTISK INFO:

Opphold dekkes av deltaker, Reise etter IJs regler for reisestøtte.
I Fredrikstad har vi hotellavtaler til rabatterte priser.

KURSLEDERE:

Tomm_Kristiansen_portrett   Torben_Schau_03

Tomm Kristiansen fra NRK har høstet priser for sine journalistiske fortellinger. Torben Schou fra Danmarks Radio har vært programleder og er i dag en særpreget nyhetsreporter med originale løsninger på krevende oppdrag. Han er en skattet foreleser og deler raust sine erfaringer.  

Fredrikstad 4. til 5. desember kr. 6900*,-

Søk om plass: Tomm og Torben- Den gode fortelling