Meny
nyhetsbrev-email-header-3919-2475-2
Foto: Anita Arntzen

Tusen takk for at dere satser på kompetanse

Det nærmer seg jul og dermed slutten på det første hele året for IJ i Oslo. Det har vært et godt 2022: Fulle kurs på nye Pressens hus og IJ har vært ute i redaksjonene hos alt fra NRK Sápmi i Karasjok til Sunnmørsposten i Ålesund og Årnes-avisa Ramunes. For å nevne noen. 

Dere mediefolk har samtidig blitt (enda) bedre på podkast, graving, innsyn, etikk, datajournalistikk, intervjuteknikk og video. Dere er blitt tryggere på å gå live og på formidling. Flere forstår og kan produsere for Tiktok og andre sosiale medier og dere utvikler ledere og nyansatte til å bli rustet for fremtiden.  

Vi på IJ merker at mediebransjen er opptatt av kompetanse nå, og at dere anerkjenner at medarbeiderutvikling og faglig påfyll i form av solid læring er en måte å styrke journalistikken på. 

– De fleste har tatt inn over seg at de må bli kontinuerlig lærende organisasjoner for å lykkes i et medielandskap i utvikling. De unge som kommer inn i bransjen stiller dessuten tydelige krav til faglig oppdatering. Her har IJ en viktig rolle som bransjens eget kompetansesenter, og vi er glade for at så mange bruker oss i dette arbeidet, sier instituttleder på IJ, Siri Skaalmo. 

IJ lanserer nå flere helt nye kurs, mange av de etter innspill fra dere. Se alle kursene her
Vi skal også bistå bransjen med å få mer struktur på utviklingsarbeidet fremover, det er et løfte vi har tenkt å holde!  Les mer om kompetansearbeid her.

Vi gleder oss til mer godt samarbeid i 2023. En ekstra takk til alle dere kursdeltakere som hver uke møter opp fulle av motivasjon, gode spørsmål, pågangsmot og rause tilbakemeldinger! 

God jul & godt nyttår fra alle oss på IJ!     

Siste nytt fra IJ