Meny

Bli en innsynsjeger på to dager

Kursleder(e): Tarjei Leer-Salvesen
I dette kurset får du en liten dose innsynsregler, masse gode teknikker for søk etter dokumenter, og en del tips til organisering av researchen. Du lærer å beherske verktøyene som sikrer deg gode skriftlige kilder. Du lærer om eInnsyn, Innsyn.no, offentlighetsloven, miljøinformasjonsloven og hvordan du ber om innsyn i det som ikke finnes i postjournalen.

Du lærer:
-de mest sentrale reglene om offentlig innsyn, gode søketeknikker, klagerutiner, og hvordan man kan jobbe raskt og effektivt med dette feltet.

Passer for:

Alle aktive journalister som av og til trenger informasjon fra offentlige virksomheter. Godt egnet også for studenter og lærere med interesse for feltet.
 

Krav til utstyr/programmer:

Ta med egen datamaskin. Ingen spesielle programmer trengs.

KURSAVGIFT:

Medlemmer* kr 6 700,-/ andre kr 9 200,-.
*Forutsetter at du er kvalifisert til medlemskap i en norsk presseorganisasjon.

PRAKTISK INFO:

Opphold dekkes av deltaker, Reise etter IJs regler for reisestøtteI Fredrikstad har vi hotellavtaler til rabatterte priser. Du må kontakte hotellet direkte for å få avtalt pris. 

Kursleder:

tarjei-leer-salvesen_web

Tarjei Leer-Salvesen er til daglig journalist i Fædrelandsvennen. Han er også medlem av Pressens offentlighetsutvalg, og står bak nettsiden Innsyn.no. Tidligere har han blant annet jobbet i Klassekampen og NRK Brennpunkt. 

 

Fredrikstad 22. til 23. april kr. 6700*,-

Søk om plass: Bli en innsynsjeger på to dager

Ved å sende bestillingen har jeg godtatt personvernerklæringen