Meny

Final Cut Pro X - Trinn 2

Kursleder(e): Jon Terje Hellgren Hansen
Gi filmen din et profesjonelt preg! Lær mer om blant annet fargekorrigering, lydjustering, bruk av grafikk og tekst. Dette er kurset for deg som har jobbet litt med Final Cut Pro X tidligere, og du må beherske grunnleggende redigering.

Kurset har fokus på effektiv arbeidsflyt som passer det moderne mediehus. 
Du får utdelt profesjonelle opptak som vi jobber med gjennom hele kurset. Vi vil komme innom synking av lyd, video og multicamklipp som letter arbeidet med tokameraproduksjon. Du vil lære mer om fargekorrigering, lydjustering, bruk av grafikk og tekst som gir filmen et profesjonelt preg. 

DU LÆRER: 

 
Arbeidsflyt
Filformater Mediehåndtering Bruk av keywords for effektiv arbeidsflyt Libraries, projects og events. Flytting mellom flere maskiner og sikkerhetskopiering. Jobbe med flere prosjekter og varianter Redigering og bruk av de forskjellige verktøyene Hvordan klippe riktig Redigering av intervju og sekvenser Fintrimming Bruk av stillbilder Grafikk og tekstplakater Lydredigering, limiter, EQ og kompressor Fargekorrigering Effekter Overganger Eksportering, formater, opplasting til nett
Import og organisering
 

PASSER FOR:

Ansatte i produksjonsselskaper og mediehus som skal i gang med videoproduksjon og vil lære Final Cut
Frilansere og andre som vil i gang med å levere videoinnhold til nettaviser, mediehus og produksjonsselskaper
Andre som har behov for å lære redigering i Final Cut

KRAV TIL UTSTYR/PROGRAMMER:

Du trenger ingen forkunnskaper for å delta på dette kurset. Alle deltagere må ha egen mac med FCPX installert. Du må ha minst 10 GB ledig plass på maskinen eller løs harddisk.

KURSAVGIFT:

Medlemmer* kr 6 500,- / andre kr 8 500,-
*Forutsetter at du er kvalifisert til medlemskap i en norsk presseorganisasjon.
 

PRAKTISK INFO:

Opphold dekkes av deltaker, Reise etter IJs regler for reisestøtte.
I Fredrikstad har vi hotellavtaler til rabatterte priser.
 

KURSLEDER:

jon_terje_1742
Kursleder, Jon Terje Hellgren Hansen, jobber selv med FCPX i alt han produserer av film. Jon Terje har bakgrunn som fotojournalist i Dagbladet og kjenner godt til de arbeidsforhold dagens fotografer og journalister jobber under. 
 
 

Fredrikstad 1. til 2. november kr. 6500*,-

Søk om plass: Final Cut Pro X - Trinn 2