Meny

Historiefortelling på TV og video med Torben Schou - Vol. 1

Kursleder(e): Torben Schou
Torben Schou tørker tavla helt ren og prøver å komme inn til historien. Den må snakke til hjertet og sansene - enten det er 1,45 til nyhetene, fem minutter til nettet eller kanskje et halvtimes frittstående program. Ellers virker det ikke.

 
Bli med på to inspirerende kursdager med en av Danmarks mest kreative og alternative storytellere som igjen kommer til Norge. Torben Schou er klar til å gi deg mange råd og knep. Du får se masse video og fjernsyn og du får like mange knep som tydeliggjør den store forskjellen.
 
Kursleders egen introduksjon:
 
"Den gode historie går aldrig af mode. Aldrig. Men for fanden, hvor er det fortvivlende, når man står med strålende materiale, har alle billederne og brikkerne, og så kan man ikke sætte dem ordentligt sammen. Eller: Når man har den fantastiske historie, og så ikke har ideerne og værktøjer til at folde den ud. Bare rolig. Efter kurset vil du ikke være i tvivl om hva du skal gøre, og hva der virker. Og hvordan din historie pludselig bliver den som alle husker." 
 
Meningen med kurset er at du skal bli så sprengfull av ideer at du ikke kan vente med å komme tilbake på jobb og vise hva du kan.
 

DU LÆRER:

Små video- og tv-triks som kan utgjøre den store forskjellen 
Planlegge kule funksjoner, helt ned til den minste detalj 
Hvordan noen bilder virker bedre enn andre, og betydningen av god lyd 
Spare tid på research, opptak og redigering 
Leke med språket og skrive bedre ”speaks”
Å bruke den "tredje dims", et oversett element i medieverden
 

SLIK ARBEIDER VI:

Du får se mange eksempler på storytelling som virker. Til gjengjeld slipper du powerpointer med kjedelige modeller og diagrammer. Du får praktiske øvelser og individuel feedback. 
 

PASSER FOR:

Alle
 

KURSAVGIFT:

Hvis du er medlem av eller kvalifisert til medlemskap i en norsk presseorganisasjon:
Kr 6 950, -
For andre deltakere: 
Kr 9 450, - 
 

PRAKTISK INFO:

Opphold dekkes av deltaker, Reise etter IJs regler for reisestøtte. I Fredrikstad har vi hotellavtaler til rabatterte priser. Du må kontakte hotellet direkte for å få avtalt pris. Kurset foregår på dansk. 
 

Kursleder:

Torben Schou har over 20 års tv-erfaring med nyheter, sport, dokumentar og underholdning, også på norsk tv. Han er kjent som en av Danmarks mest kreative og alternative storytellere og er en ettertraktet kursholder i norske redaksjoner. Kurset foregår på dansk. 


Torben_Schau_03
(Torben Schou, fotograf: Tom Egil Jensen) 

DETTE SIER TIDLIGERE DELTAKERE:

Den kreative tv/video-storytelleren kommer til Norge igjen for å holde sitt populære kurs på IJ i Fredrikstad. Her er noe av det tidligere kursdeltakere har sagt om kurset:

”Torben Schou er en særs entusiastisk og dyktig pedagog. Kurset var engasjerende fra a til å og jeg reiste hjem med stor arbeidslyst!.”

”Underholdende kursleder. Mange konkrete og nyttige råd, og oppfriskninger av ting som man bør vite, men som man glemmer fra tid til annen..”

”Godt forberedt kursinstruktør. Ledig tone, gode poenger og relevante betraktninger"

”Innholdsmessig gikk kurset rett inn i min hverdag som fotoredigerer på TV 2 og var svært nyttig, inspirerende og lærerikt.”

 ”Torben Schou var helt strålende.”

”Jeg har aldri følt meg så inspirert og motivert til å gjøre en bedre jobb som etter dette kurset.”

Fredrikstad 2. til 3. mars kr. 6950*,-

Søk om plass: Historiefortelling på TV og video med Torben Schou - Vol. 1

Ved å sende bestillingen har jeg godtatt personvernerklæringen