Meny

Intervjuteknikk: Lenas metode

Kursleder(e): Lena Storvand
I jakten på de gode intervjuene må du stille de beste spørsmålene. Men hvilke er egentlig det?
Kurset i intervjuteknikk gir deg verktøyene du trenger for å få mest ut av intervjuene – enten det er med maktmennesker eller hvermannsen. 

DU LÆRER:
Hvilke spørsmål fungerer, og hvilke gjør det ikke. Hvordan trener maktmennesker på å ta styringen i intervjuet?
Lenas teknikker på T.

PASSER FOR:

Alle journalister

KRAV TIL UTSTYR/PROGRAMMER:

Ta med PC

KURSAVGIFT:

Kr 7 900,-*
*Forutsetter at du er kvalifisert til medlemskap i en norsk presseorganisasjon.

PRAKTISK INFO:

Opphold dekkes av deltaker, Reise etter IJs regler for reisestøtteI Fredrikstad har vi hotellavtaler til rabatterte priser. Du må kontakte hotellet direkte for å få avtalt pris. 

KURSLEDERe:

LenaStorvand

Kursleder Lena Storvand har vært journalist i VG i over tjue år. Hun har jobbet på Rampelys-avdelingen og i VG Helg. Lena har intervjuet hundrevis av mennesker i ulike livssituasjoner. Deriblant olje - og energiminister Terje Søviknes, forfatter John Irving, kulturminister Linda Hofstad Helleland, rallysjåfør Martin Schanche, fotograf Marcel Lelienhof og enken etter Rolv; Ruth Wesenlund.  Nå er hun frilanser og kursholder.

AsgeirOldenHele

Asgeir Olden har ansvaret for de fleste av IJs skrive- og språkkurs. Han reiser også mye rundt og holder kurs i redaksjoner eller har gjennomganger av aviser, nettsteder og magasiner. Olden har arbeidet i norsk presse i tretti år, stort sett i ulike redaktørstillinger, blant annet i Sunnmørsposten, Bergens Tidende, Dag og Tid og Nynorsk Pressekontor. Han har skrevet ni bøker, og er erklært språknerd. 


Fredrikstad 2. til 4. desember kr. 7950*,-

Søk om plass: Intervjuteknikk: Lenas metode

Ved å sende bestillingen har jeg godtatt personvernerklæringen