Meny

Kulturjournalistikk rett på nett

Kursleder(e): Trygve Aas Olsen
Leserne vil ikke ha enkle forhåndsomtaler av hvem som skal spille på kulturhuset i neste uke. De vil ha kvalitetsjournalistikk. På dette kurset lærer du å lage det.

Hva leserne vil ha og ikke ha, er ikke lenger opp til hver enkelt journalist å mene noe om. Vi vet hva de vil ha. Vi vet i alle fall hva de leser i nettavisene, og hvilke kulturartikler som får dem til å tegne abonnement: Kritisk nyhetsjournalistikk om kultur, gode historie og poengterte anmeldelser.

Dette kurset viser hvordan kulturjournalistikken kan fange lesere på nettet.  

Du lærer:

Du får ideer til hvordan du blir en bedre og mer kritisk kulturjournalist. Du lærer å bruke nettet til å finne flere fakta om kulturlivet, og grave opp bedre saker. Du lærer også å skrive gode anmeldelser og kommentarer.

Passer for:
Kurset passer for erfarne og ferske kulturjournalister, og nyhetsjournalister som vil dekke kulturlivet.

Krav til utstyr/programmer:

Ta med egen PC.

KURSAVGIFT:

Medlemmer* kr 6 550,- / andre kr 8 550,-
*Forutsetter at du er kvalifisert til medlemskap i en norsk presseorganisasjon.

PRAKTISK INFO:

Opphold dekkes av deltaker, Reise etter IJs regler for reisestøtteI Fredrikstad har vi hotellavtaler til rabatterte priser. Du må kontakte hotellet direkte for å få avtalt pris. 

Kursleder:

Trygve Aas Olsen02-1
Trygve Aas Olsen
jobber på Institutt for journalistikk. Han har lang erfaring fra journalistikk om kultur og medier i Dagbladet, Journalisten og Dagens Næringsliv. Han har også skrevet boka Kritisk kulturjournalistikk

Fredrikstad 26. til 27. november kr. 6550*,-

Søk om plass: Kulturjournalistikk rett på nett

Ved å sende bestillingen har jeg godtatt personvernerklæringen