Meny

Kursnyhet: Adobe Premiere Pro TRINN 2

Kursleder(e): Jarle Leirpoll
På dette kurset lærer du tidsbesparende og effektive teknikker, og lærer å tilpasse Premiere til dine egne behov. Du får bedre innblikk i Trim mode for finjusteringer, og vi tar et dypdykk i fargekorrigering og lydmiks. Du lærer å lage malprosjekter og forhåndsinnstillinger for å kunne jobbe kjappere. Det blir også tid til en workshop der du klipper dine egne opptak og får tips og råd underveis.

Du lærer:
Fargekorrigering av problematiske opptak, bruk av maler og forhåndsinnstillinger, sortering av råstoff (med metadata og subclips), bruk av stablede tidslinjer (pancake timelines), integrasjon med andre Adobe-programmer og mye mer.
 
Å lage malprosjekter, folder maler og forhåndsinnstilte effekter
Fargekorrigering av hele bildet og deler av bildet
Metadata, subclips og sekvenser med de beste opptakene
Bruk av flere sekvenser samtidig (pancake timelines)
Lydmiks i Premiere Pro
Dynamic Trimming for full kontroll på finjustering av klipp

Etter endt kurs har du fått bedre forståelse av mulighetene til å automatisere og effektivisere ting i Premiere. Du vil kjenne paneler du kanskje ikke har brukt før, og få full kontroll på fargekorrigering og lydmiks.

Passer for:

Klippere, videojournalister, IT-ansvarlige og andre som har brukt Premiere Pro en del, og har kunnskaper tilsvarende grunnkurset. For deg som vil ha faglig påfyll for å bli tryggere og mer effektiv i jobben.
 
KRAV TIL UTSTYR/PROGRAMMER:

Sørg for å ha nyeste versjon av Premiere Pro installert på din maskin. 

KURSAVGIFT:

Medlemmer* kr 6 500,- / andre kr 8 500,-
*Forutsetter at du er kvalifisert til medlemskap i norske medieorganisasjoner (NJ eller NR).

PRAKTISK INFO:

Opphold dekkes av deltaker, Reise etter IJs regler for reisestøtte.
I Fredrikstad har vi hotellavtaler til rabatterte priser.

KURSLEDER:

Jarle Leirpoll

Jarle Leirpoll er betatester for Adobe, er Adobe Certified Instructor og Adobe Certified Expert på Premiere Pro, og en av bare tre Master Trainers for Premiere Pro i Europa. 

Han har sin klipper-utdannelse fra NRK. Etter 14 år som program-ingeniør/fotograf/klipper i NRK startet han eget firma hvor han lager dokumentarfilmer og oppdragsfilm. Dette firmaet har han drevet siden 1997. Jarle har i en årrekke undervist i film- og videoproduksjon ved flere høgskoler, og er forfatter av læreboka "Video i Praksis" som nå er i femte utgave.
 
Jarle har kurset klippere i NRK, Monster, Danmarks Radio, Svensk TV4, Disney Channel, Warner Bros, BBC og mange andre – ja, til og med Adobes egne ansatte. Han har gjort flere presentasjoner på internasjonale arrangementer som Adobe Video World, Adobe MAX, NAB og Editors Retreat.
 
Jarle har skrevet en bok på engelsk (The Cool Stuff in Premiere Pro) om avanserte klippeteknikker i Premiere Pro. Boken blir av mange omtalt som "The Premiere Pro Bible"

Fredrikstad 24. til 25. mai kr. 6500*,-

Søk om plass: Kursnyhet: Adobe Premiere Pro TRINN 2