Meny

Gå live, stand-up eller i studio: Bli trygg foran kamera

Kursleder(e): Torben Schou og Leif-Arne Danielsen

Journalister og andre historiefortellere må stadig oftere opptre i videoreportasjer. For mange er det naturlig, for andre litt skummelt og krevende. Heldigvis er det kort vei til å bli tryggere foran kamera med god coaching, enkle grep og at du er bevist din egen kommunikasjon. 

 

284473914_586396676093332_8533717358440456871_n

På dette kurset hjelper vi med å gjøre deg eller dine medarbeidere komfortabel og god foran kameraet. Det sparer både frustrasjon og tid – og gir bedre formidling.

 

Kurset er en blanding av teori, personlig coaching med gode råd, hjelp til å bruke velutprøvde metoder, men mest av alt praktisk trening i å gå live på kamera sammen med en av skandinavias dyktigste tv-produsenter. 

Av erfaring vet vi at den vanskeligste utfordringen du får er å ta i bruk det du har lært når du kommer hjem. Derfor ønsker vi å gi deg et oppfølgingstreff når du har fått øvd deg litt i egen redaksjon.

Du lærer:

  • Hvordan du ordlegger deg, og hva du kommuniserer med kroppsspråket
  • Tips og metoder for å være aktiv i kamera

 

Slik arbeider vi: 

Målet er at du skal finne din egen personlige stil. For dersom du klarer å være deg selv, fremstår du mer ærlig og troverdig og oppgaven blir i tillegg lettere for deg og de du eventuelt samarbeider med.    

Etter kurset skal du være trygg, komfortabel og god enten du er ute i felt og skal gå live eller jobbe foran kamera i studio og på reportasjer.

PASSER FOR:

Alle som ønsker å bli bedre formidlere og tryggere foran kamera. 

KURSAVGIFT:

Hvis du er medlem av eller kvalifisert til medlemskap i en norsk presseorganisasjon:

Kr. 8 900, -
For andre deltakere: 
Kr. 10 900, - 

PRAKTISK INFO:

Deler av kurset foregår på dansk. 
Opphold dekkes av deltaker. Reise etter IJs regler for reisestøtte

Kursledere: 

En av Skandinavias mest kreative fortellere, Torben Schou fra DR-TV har produsert TV- og videohistorier i nesten 25 år om nyheter, sport, dokumentarer, underholdning, reiser og mye annet. Kanskje kjenner du ham allerede fra mange kurs ved Institutt for journalistikk, hvor han er en av de mest brukte lærerne. Han har rykte på seg for å være en konstruktiv, men også ærlig, trygg og inspirerende trener. 

Leif Arne Danielsen underviser i foto- og videoproduksjon ved Institutt for Journalistikk.

Pressens hus Kommer høsten 2022! kr. 8900*,-

Søk om plass: Gå live, stand-up eller i studio: Bli trygg foran kamera

 

Ved å sende bestillingen har jeg godtatt personvernerklæringen