Meny

Podkast i London - kurset er finansiert av kollektive vederlagsmidler

Kursleder(e): Hanne Løvik
Flere av de store mediehusene i Storbritannia satser nå stort på podkast, med både daglige nyhetspodkaster og historiefortellende gravende prosjekter. Vi drar på besøk til to mediehus og lærer hvordan de gjør det. Vi møter også flere av de mest spennende produsentene av podkaster for blant annet BBC. Den siste dagen skal vi rett og slett sette i gang selv! SØKNADSFRIST 01. MARS


DU LÆRER:

Du lærer om de ulike sjangrene innen podkast.
Du  lærer hvordan du kan jobbe praktisk og godt med podkast, herunder research, planlegging og innspilling.
Du skal besøke flinke, lokale podkastfolk og få inspirasjon og kunnskap fra dem.
Du skal øve på å lage podkast selv.

DU MØTER:

Sindre Leganger som  blant annet har jobbet med VGs Uløst og Aftenpostens «Skuddene på Toftøy" lærer deg hvordan lyd kan skape bilder i hodene våre.
Hanne Løvik er fagmedarbeider på IJ.
 

KURSAVGIFT:

Pengene til dette kurset kommer fra kollektive vederlagsmidler fra produksjoner publisert i NRK før 1997.  Kurset er først og fremst for deg som har bidratt i disse produksjonene.  Det er også mulig for andre å søke.
 

PRAKTISK INFO:

Kurset finner sted i London. Reise og opphold er inkludert. Mer informasjon kommer nærmere kursstart til de som blir tatt ut som deltakere på kurset.
SØKNADSFRIST : 1. mars 2019  
 

KURSLEDER:

hanneloe-kvadrat Hanne Løvik har lang praktisk erfaring, og brenner for sosiale medier. Hun var initiativtaker og arbeidet med sosiale medier i Startsiden og ABC Nyheter i åtte år. Hun har også utformet sosiale medier-strategien for Zero og Zero- konferansen i 2010.

London 21. til 24. mai kr. GRATIS*,-

Søk om plass: Podkast i London - kurset er finansiert av kollektive vederlagsmidler