Meny

Presidentvalget 2020 - Følg innspurten i Washington

Kursleder(e): Ståle de Lange Kofoed
Hanskene er av, og presidentkandidatene har inntatt manesjen. Etter de første fire årene med Donald Trump er verdens viktigste stilling igjen ledig, i et særdeles polarisert politisk klima, der påstander om spredning av «fake news» er daglig kost.


Kurset foregår midt i heksegryta Washington DC bare noen uker før det hele skal avgjøres. Valgkampen er på sitt mest hektiske, og vi skal møte valgkampmedarbeidere, grasrota i flere politiske leire, våpenforkjempere, lobbyister, anerkjente medier og medieprofiler, politiske eksperter, tenketanker og andre.

USA er Norges viktigste allierte, og interessen for valget er også høyt i Norge. Hvem tror ekspertene og folket at vinner? Hva er de viktigste kampsakene? Hvor går skillelinjene mellom Demokratene og Republikanerne? 

Er du klar til å ta tempen på USAs politiske puls, midt i valgkampens innspurt? Du kommer garantert hjem med ny kunnskap om amerikansk politikk.

DU LÆRER:

Hvilke saker som kan avgjøre den amerikanske valgkampen
Om amerikansk politikk gjennom møter med profesjonelle aktører og grasrota
Om presidentvalget i tall, demografi og statistikk.
Hvordan noen av de største amerikanske mediene arbeider med valgkampstoff 
Å opprette et internasjonalt nettverk og potensielle kilder i videre dekning valget

SLIK ARBEIDER VI: 

Vi kommer til å tilbringe mesteparten av kursdagene ute i møter med interessante aktører og meningsbærere. Det kan også bli program enkelte kveld i form av valgmøter o.l.

PASSER FOR:

Journalister, mellomledere, redaktører og andre redaksjonelle medarbeidere med kunnskap og interesse for amerikansk og internasjonal politikk

KURSAVGIFT:

Kr 12 000,- 
Kursdeltager dekker selv reise, kost og losji. 

PRAKTISK INFO:

Kurset avholdes i Washington DC, USA. Kurset foregår i stor grad på engelsk. Kursstart blir mandag 14. september kl 09:00 – kurset avsluttes torsdag 17. september på ettermiddagen. MERK: Søknadsfrist 1. august
 

Kursleder: 

Ståle de Lange Kofoed
 
ståle.kofoed
 Kursleder har arrangert lignende studieturer for norske journalister ved flere amerikanske presidentvalg tidligere.

Washington DC, USA 14. til 17. september kr. 12000,-

Søk om plass: Presidentvalget 2020 - Følg innspurten i Washington

Ved å sende bestillingen har jeg godtatt personvernerklæringen