Meny
Du er her:

Reportasjeledelse

Kursleder(e): Tone Grøver og Trygve Aas Olsen
For mye å gjøre? Vanskelige medarbeidere? Klarer du ikke å skape motivasjon? Konsulent Tone Grøver har hjulpet ledere i 15 år. Trygve Aas Olsen har ledererfaring fra flere redaksjoner. Nå kan du lære å lede av dem. 

Du lærer:

Har du utfordringer i lederjobben, er det neppe fordi du kan for lite om journalistikk, men fordi du har noe lære om ledelse. Dette kurset handler om hvordan du forholder deg til menneskene du leder, ikke om reportasjene de produserer. 

Du lærer å prioritere og delegere arbeidsoppgaver, slik at du får gjort det viktigste. Du lærer å jobbe mer effektivt og målrettet, slik at du oppnår bedre resultater. Blant hovedtemaene er: Lederrollen, coachende ledelse og motivasjon av medarbeidere, lagarbeid, prioritering og evaluering.

PASSER FOR:

Kurset passer for deg som skal inn i en lederstilling, ønsker å kvalifisere deg for en slik jobb, og for erfarne ledere som har behov for nytenking og faglig påfyll. Når du drar hjem, skal du føle deg tryggere i jobben.

KRAV TIL UTSTYR/PROGRAMMER:

Ingen

KURSAVGIFT:

Medlemmer* kr 8700.
*Forutsetter at du er kvalifisert til medlemskap i en norsk presseorganisasjon.

PRAKTISK INFO:

Opphold dekkes av deltaker, Reise etter IJs regler for reisestøtteI Fredrikstad har vi hotellavtaler til rabatterte priser. Du må kontakte hotellet direkte for å få avtalt pris. 

Kursledere:

Trygve Aas Olsen og Tone Grøver

Fredrikstad 29. til 31. januar kr. 8700,-
Fredrikstad 9. til 11. mars kr. 8700,-

Søk om plass: Reportasjeledelse

Ved å sende bestillingen har jeg godtatt personvernerklæringen