Meny

Covid skaper medieinnovasjon i London

Kursleder(e): Ståle de Lange Kofoed og Caroline Scott
Fyll opp tekoppen, lag scones og bli med på en morsom og interessant reise til mediemetropolen London! I denne 90 minutter lange direktesendingen går vi live til London, med medierelaterte innslag og intervjuer gjennomført av mobiljournalist Caroline Scott.
clever-visuals-jorqftty-_g-unsplash
Foto: Unsplash.com

Noen av de vi møter er redaktør Marcela Kunova i Journalism.co.uk, som med COVID som bakteppe, deler de siste medietrendene i Storbritannia med oss. Katie Vanneck-Smith i Tortoise Media forteller hvordan det innovative medieselskapet måtte endre på hele forretningsmodellen da Covid-19 rammet Storbritannia – og hvorfor studenter nå har blitt en viktig målgruppe.

Det blir i tillegg møter og innspill fra enda flere britiske medieaktører. De deler hvordan de har vært nødt til å endre arbeidsform og jobbe med innovasjon de siste 14 månedene – og ikke minst hvilke varige grep de regner med å ta i etterkant av pandemien. Det hele sys sammen i IJs direktestudio, og avsluttes med en britisk vinklet quiz med flotte premier 😊 Denne «minikonferansen» er dessuten et lite oppspark til IJs studietur London – medier i endring 2021, som er planlagt til 15. – 18. november.

SLIK ARBEIDER VI: 

Benk deg foran pc’en eller mac’en! Vi skal i løpet av 90 minutter både sveipe innom det typiske britiske, i form av videoer, musikk og quiz – men selvfølgelig er det møtene med fremstående britiske mediepersonligheter og mediebedrifter som står i fokus. Det gjøres opptak av innholdet, og dette deles med deltakerne i etterkant.

PASSER FOR: 

De som allerede har meldt deg på høstens studietur til London (15. – 18. november), eller deg som kan tenke deg å bli med på tur i november. Arrangementet er også for de som ønsker å lære mer om hvordan toneangivende medieaktører i London arbeider med utvikling av nye produkter og tjenester under den pågående pandemien.

KURSAVGIFT: 

Minikonferansen er inkludert i kursprisen for deg som allerede er deltaker på høstens studietur til London.

Hvis du er medlem av eller kvalifisert til medlemskap i en norsk presseorganisasjon:
Kr. 1900

For andre deltakere:
Kr. 2800

PRAKTISK INFO:  

Etter påmeldingen mottar du en lenke til zoom, som inviterer deg inn til kurset. Kurset foregår i stor grad på engelsk.
Når: tirsdag 4. mai fra kl. 14:00 - 15:30 

KURSLEDER: 

caroline-scott
Caroline Scott 
er tidligere redaktør i Journalism.co.uk, og ekspert på video og utnyttelse av ny teknologi til journalistikk. Hun er en mye brukt kursholder, og kommer nå endelig til Norge. Caroline har blant annet tidligere arbeidet som reporter for tv-stasjonen Falkland Islands Television på Falklandsøyene. Hun reiser mye både i jobb og privat, og hører på countrymusikk når hun får sjansen.

Stale de Lange Kofoed 01
Ståle de Lange Kofoed er fagmedarbeider ved Institutt for Journalistikk, og har tidligere arbeidet blant annet i VG, TV2 og NTB. Han har fullført en ettårig masterenhet i innovasjon og nyskaping ved BI, og underviser i hvordan mediebedrifter kan lykkes med nyskaping og utnyttelse av ny teknologi. Andre spesialområder inkluderer effektiv nettsøking i søkemotorer, sosiale medier, gravejournalistikk og datavisualisering. Ståle har holdt IJ-kurs på fem kontinenter og er erklært basketballfanatiker!  

 

 

Digital minikonferanse 4. mai kr. 1900*,-

Søk om plass: Covid skaper medieinnovasjon i London

 

Ved å sende bestillingen har jeg godtatt personvernerklæringen