Meny

Studietur til London 2020: Medier i endring

London er Europas New York når det kommer til toneangivende medieaktører og høy innovasjonstakt i medieutviklingen. På denne studieturen møter vi bedrifter og mennesker som daglig jobber knallhardt for å skape det beste og mest innovative digitale journalistiske innholdet. Målet er å returnere med ny kunnskap om hvilke muligheter dagens teknologi gir, nye ideer for produkter og tjenester i eget mediehus, og en endret tankegang for viktigheten av å hele tiden tenke nytt og innovativt. En av kursdagene legges til den digitale journalistkonferansen NewsRewired.

Du kommer hjem med:

Ny kunnskap om innholdsproduksjon og publisering i ledende mediehus i London
Ideer til tjenester og innhold som abonnentene ønsker å benytte seg av
Oppdatert informasjon om hvordan teknologier og plattformer kan utnyttes journalistisk

Passer for:

Nysgjerrige og nytenkende journalister, mellomledere og redaktører.

KURSAVGIFT:

Kr 15 000,- 
*Kursdeltager dekker selv reise, kost og losji. Inngang ved konferansen NewsRewired er inkludert i kursavgiften. 

PRAKTISK INFO:

Kurset avholdes i London. Dato settes så fort dato for konferansen er bekreftet som trolig vil være i begynnelsen av mars. 
Kurset foregår i stor grad på engelsk

Kursleder: 

Stale de Lange Kofoed 01
 Ståle de Lange Kofoed er fagmedarbeider ved Institutt for Journalistikk, og har tidligere arbeidet blant annet i VG, TV2 og NTB. Han har fullført en ettårig masterenhet i innovasjon og nyskaping ved BI, og underviser i hvordan mediebedrifter kan lykkes med nyskaping og utnyttelse av ny teknologi. Andre spesialområder inkluderer effektiv nettsøking i søkemotorer, sosiale medier, gravejournalistikk og datavisualisering. Ståle har holdt IJ-kurs på fem kontinenter og er erklært basketballfanatiker! 

Søk om plass: Studietur til London 2020: Medier i endring


FULLT