Meny

Kursnyhet! Studietur til London: Medier i endring

Kursleder(e): Ståle de Lange Kofoed
London er Europas New York når det kommer til toneangivende medieaktører og høy innovasjonstakt i medieutviklingen. På denne studieturen møter vi bedrifter og mennesker som daglig jobber knallhardt for å skape det beste og mest innovative digitale journalistiske innholdet. En av kursdagene legges til den digitale journalistkonferansen NewsRewired

 
Stikkord: Podcast, storytelling, sosiale medier, publikumskontakt, mobilt innhold og disrupsjon av tradisjonelle medier. Noen aktuelle steder å besøke er Financial Times, The Guardian, British Vogue og BBC med flere.
 
Målet er å returnere med ny kunnskap om hvilke muligheter dagens teknologi gir, nye ideer for produkter og tjenester i eget mediehus, og en endret tankegang for viktigheten av å hele tiden tenke nytt og innovativt.
 

Du kommer hjem med:

Ny kunnskap om innholdsproduksjon og publisering i ledende mediehus i London
Ideer til tjenester og innhold som abonnentene ønsker å benytte seg av
Oppdatert informasjon om hvordan teknologier og plattformer kan utnyttes journalistisk
 

Passer for:

Nysgjerrige og nytenkende journalister, mellomledere og redaktører.
 

Kursavgift:

Kr 15 000,- 
*Kursdeltager dekker selv reise, kost og losji. Inngang ved konferansen NewsRewired er inkludert i kursavgiften. 

Praktisk info:

Kurset avholdes i London den 04.- 07. mars 2019. (Kurset starter i London ca 12.00 den 04. mars og avsluttes 07. mars ved lunsjtid)
Kurset foregår i stor grad på engelsk
 

Kursleder: 

 
 Stale de Lange Kofoed 01
Ståle de Lange Kofoed er fagmedarbeider ved Institutt for Journalistikk, og har tidligere arbeidet blant annet i VG, TV2 og NTB. Han har fullført en ettårig masterenhet i innovasjon og nyskaping ved BI, og underviser i hvordan mediebedrifter kan lykkes med nyskaping og utnyttelse av ny teknologi. Andre spesialområder inkluderer effektiv nettsøking i søkemotorer, sosiale medier, gravejournalistikk og datavisualisering. Ståle har holdt IJ-kurs på fem kontinenter og er erklært basketballfanatiker!  
 
 

London 4. til 7. mars FULLT

Søk om plass: Kursnyhet! Studietur til London: Medier i endring


FULLT