Meny

Kursnyhet! Ta kontroll i sosiale medier – med kun en smarttelefon

Kursleder(e): Caroline Scott (UK) og Ståle de Lange Kofoed
Smarttelefonen du har i lomma er et glimrende verktøy for å produsere og distribuere innhold på sosiale plattformer. Dette praktiske kurset over to dager kommer til å endre tankesettet ditt rundt SOME-strategi, og du får i tillegg lære hvordan du raskt og enkelt produserer målrettet innhold som driver trafikk til dine sosiale medier-kontoer, og hvilke verktøy som fungerer best. Og du bruker telefonen til å gjøre det.

 
Kursleder Caroline Scott bruker sine erfaringer fra britiske Journalism.co.uk, og har til daglig ansvar for videokurs og alt som har med mobil journalistikk og innovative prosjekter å gjøre.
 
Etter disse to dagene reiser du hjem med en økt forståelse for vellykket strategi i sosiale medier, hvilken type innhold som engasjerer i forskjellige kanaler, og hvordan du effektivt produserer innhold med din smarttelefon.
 

Du lærer:

- Hva «innholdspyramiden» for sosiale medier er, og hvordan innhold kan utnyttes i forskjellige plattformer
- Hvordan kreativ bruk av b.la artikler, memer, bilder, video, gif’s kan bygge følgere og trafikk til egne tjenester
- Hvordan du finner og bruker de beste appene og verktøyene for å lage innhold på mobilen
- Hvordan du engasjerer publikum på forskjellige plattformer, og dermed styrker din merkevare
 

Passer for:

Deg som har en grunnleggende forståelse av sosiale medier og journalistisk bruk av mobilen. Det er ikke et kurs for totalt nybegynnere. 
 

Krav til utstyr/programmer: 

Ta med mobiltelefon (Ios eller Android-basert), laptop
 

KURSAVGIFT:

 Medlemmer* kr 6 550,- / andre kr 8 550,-
*Forutsetter at du er kvalifisert til medlemskap i en norsk presseorganisasjon.

PRAKTISK INFO:

Opphold dekkes av deltaker, reise etter IJs regler for reisestøtte.>
Kurset avholdes ved Scandic Oslo City. 
Kurset foregår på engelsk.

KURSLEDER: 

Caroline Scott og Ståle de Lange Kofoed (IJ) 

caroline-scott
Caroline Scott er tidligere redaktør i  Journalism.co.uk, og ekspert på video og utnyttelse av ny teknologi til journalistikk. Hun er en mye brukt kursholder, og kommer nå endelig til Norge. Caroline har blant annet tidligere arbeidet som reporter for tv-stasjonen Falkland Islands Television på Falklandsøyene. Hun reiser mye både i jobb og privat, og hører på countrymusikk når hun får sjansen.

Stale de Lange Kofoed 01
Ståle de Lange Kofoed er fagmedarbeider ved Institutt for Journalistikk, og har tidligere arbeidet blant annet i VG, TV2 og NTB. Han har fullført en ettårig masterenhet i innovasjon og nyskaping ved BI, og underviser i hvordan mediebedrifter kan lykkes med nyskaping og utnyttelse av ny teknologi. Andre spesialområder inkluderer effektiv nettsøking i søkemotorer, sosiale medier, gravejournalistikk og datavisualisering. Ståle har holdt IJ-kurs på fem kontinenter og er erklært basketballfanatiker!  

Oslo 20. til 21. mai kr. 6550*,-

Søk om plass: Kursnyhet! Ta kontroll i sosiale medier – med kun en smarttelefon