Meny

Kursnyhet! Ta kontroll i sosiale medier – med kun en smarttelefon

Kursleder(e): Caroline Scott (UK)
Smarttelefonen din er et godt nok verktøy til å produsere og distribuere journalistikk i sosiale medier. Men du må bruke den smart. Det lærer du på dette kurset.

 
To dager med kursleder Caroline Scott kommer til å endre tankesettet ditt rundt sosiale medier. Du lærer hvordan du raskt og enkelt produserer målrettet innhold som driver trafikk til dine sosiale medier-kontoer, og hvilke verktøy som fungerer best. Og du bruker telefonen til å gjøre det. 
 
Scott bruker sine erfaringer fra britiske Journalism.co.uk, og har til daglig ansvar for videokurs og alt som har med mobil journalistikk og innovative prosjekter å gjøre.
 
Etter disse to dagene reiser du hjem med en økt forståelse for vellykket strategi i sosiale medier, hvilken type innhold som engasjerer i forskjellige kanaler, og hvordan du effektivt produserer innhold med din smarttelefon.
 

DU LÆRER:

Hvordan innhold kan utnyttes i forskjellige plattformer
Kreativ bruk av artikler, memer, bilder, video, gif’s 
Å bruke de beste appene og verktøyene for å lage innhold på mobilen
Å engasjere publikum på ulike plattformer, og styrke din merkevare
 

 SLIK ARBEIDER VI: 

Kurset gjennomføres som en blanding av klasseromsundervisning og praktisk utprøving av verktøy.  
 

PASSER FOR:

Erfarne 
 

KRAV TIL UTSTYR/PROGRAMMER: 

Ta med mobiltelefon (Ios eller Android-basert), laptop. 
 

KURSAVGIFT:

Hvis du er medlem av eller kvalifisert til medlemskap i en norsk presseorganisasjon:
Kr 6 700,-
For andre deltakere: 
Kr 9 200,-
 

PRAKTISK INFO:

Opphold dekkes av deltaker, reise etter IJs regler for reisestøtte. Kurset avholdes på Scandic Oslo City hotell. Kurset foregår på engelsk.
 

KURSLEDER: 

Caroline Scott og Ståle de Lange Kofoed (IJ) 

caroline-scott
Caroline Scott er tidligere redaktør i  Journalism.co.uk, og ekspert på video og utnyttelse av ny teknologi til journalistikk. Hun er en mye brukt kursholder, og kommer nå endelig til Norge. Caroline har blant annet tidligere arbeidet som reporter for tv-stasjonen Falkland Islands Television på Falklandsøyene. Hun reiser mye både i jobb og privat, og hører på countrymusikk når hun får sjansen.

Stale de Lange Kofoed 01
Ståle de Lange Kofoed er fagmedarbeider ved Institutt for Journalistikk, og har tidligere arbeidet blant annet i VG, TV2 og NTB. Han har fullført en ettårig masterenhet i innovasjon og nyskaping ved BI, og underviser i hvordan mediebedrifter kan lykkes med nyskaping og utnyttelse av ny teknologi. Andre spesialområder inkluderer effektiv nettsøking i søkemotorer, sosiale medier, gravejournalistikk og datavisualisering. Ståle har holdt IJ-kurs på fem kontinenter og er erklært basketballfanatiker!  

Oslo 27. til 28. mai kr. 6700*,-

Søk om plass: Kursnyhet! Ta kontroll i sosiale medier – med kun en smarttelefon

Ved å sende bestillingen har jeg godtatt personvernerklæringen