Meny

Kursnyhet! Videoredigering i Adobe Premiere Rush

Kursleder(e): Jarle Leirpoll
Adobe Premiere Rush er et enkelt program bygget spesielt for deg som lager videoinnhold til nettsider og sosiale medier. 

Rush et enkelt og likevel kraftig redigeringsprogram, og fungerer på alle de vanligste plattformene: iOS, Windows og MacOS. Android-versjonen kommer snart. Programmet fungerer både på mobil og nettbrett, og det er også mulig å filme direkte i programmet. Det har også publiseringsfunksjoner optimalisert for alle sosiale medier som f. eks Snapchat, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube og Vimeo.

Les hva Adobe selv sier om programmet

Du lærer:

På dette kurset lærer du å redigere i Adobe Premiere Rush både på mobil og PC/Mac. Vi går gjennom hele prosessen, fra opptak og import av stoffet, via redigering, fargekorrigering, lydmiks og grafikk/tekster, til eksport til sosiale medier.
 
Ta gjerne med egne videoopptak du vil redigere. Hvis du ikke har eget stoff, så får du stoff på kurset som du kan bruke.
 
Import av stoffet
Redigeringsprinsipper og -teknikker
Manuell lydmiks
Automatisk lydmiks
Fargekorrigering
Grafikk og tekster
Bruk av grafikkmaler
Lagre den ferdige filmen på din maskin eller telefon
Publisere til YouTube, Facebook og Instagram
Åpne Rush prosjekter i Premiere Pro
 

Passer for:

Rush er for deg som skal lage enkle videohistorier med videoopptak, stillbilder, musikk og grafikk – men ikke trenger alle de avanserte funksjonene i Adobe Premiere Pro. Rush er bygd med tanke på deg som leverer innhold til nettsider, blogger og sosiale medier.
 

Krav til utstyr/programmer: 

Sørg for å ha nyeste versjon av Adobe Premiere Rush installert på din laptop, og evt. på din smarttelefon. https://www.adobe.com/products/premiere-rush.html 
 

KURSAVGIFT:

Medlemmer* kr 6 550,- / andre kr 8 550,-
*Forutsetter at du er kvalifisert til medlemskap i en norsk presseorganisasjon.

PRAKTISK INFO:

Opphold dekkes av deltaker, Reise etter IJs regler for reisestøtte.
I Fredrikstad har vi hotellavtaler til rabatterte priser.

 

KURSLEDER:

Jarle Leirpoll
Jarle Leirpoll er betatester for Adobe, er Adobe Certified Instructor og Adobe Certified Expert på Premiere Pro, og en av bare tre Master Trainers for Premiere Pro i Europa. 

Han har sin klipper-utdannelse fra NRK. Etter 14 år som program-ingeniør/fotograf/klipper i NRK startet han eget firma hvor han lager dokumentarfilmer og oppdragsfilm. Dette firmaet har han drevet siden 1997. Jarle har i en årrekke undervist i film- og videoproduksjon ved flere høgskoler, og er forfatter av læreboka "Video i Praksis" som nå er i femte utgave.
 
Jarle har kurset klippere i NRK, Monster, Danmarks Radio, Svensk TV4, Disney Channel, Warner Bros, BBC og mange andre – ja, til og med Adobes egne ansatte. Han har gjort flere presentasjoner på internasjonale arrangementer som Adobe Video World, Adobe MAX, NAB og Editors Retreat.
 
Jarle har skrevet en bok på engelsk (The Cool Stuff in Premiere Pro) om avanserte klippeteknikker i Premiere Pro. Boken blir av mange omtalt som "The Premiere Pro Bible"
 
 

Fredrikstad 25. til 26. mars kr. 6550*,-

Søk om plass: Kursnyhet! Videoredigering i Adobe Premiere Rush