Meny

Videoredigering med mobilen

Kursleder(e): Gunnar Grønlund
Enten dere lurer på hvilket verktøy som fungerer best for å redigere video, eller i dag har et verktøy som dere ønsker å bli bedre i, så kan vi hjelpe til. IJ tilbyr flere kurs og veiledning innen mobil videoredigering. 
 

Bedrifter bruker video på nettsider og i sosiale medier. Mobilen har man alltid med seg, så det å mestre alt fra grovredigering til finredigering på mobilen er veldig nyttig før en sak skal sendes videre for publisering. I dag trenger man ikke annet enn mobilen for å kunne redigere.

IJ tilbyr kurs og veiledning via nettmøter, e-læring eller fysiske kurs. Vi anbefaler en kombinasjon. Vi tilpasser kurs til ditt ambisjonsnivå, sjangervalg og ressurser.

For å komme raskt i gang tilbyr vi eksempelvis innføring i gratis-appen VN som fungerer på iPhone, Android og Mac. I etterkant kan dere få med et nettkurs for fordypning og repetisjon.

For dere som vil ha alle muligheter gjennom et mer avansert verktøy, kan vi tilby et lengre kurs i LumaFusion for iPhone/iPad, eller appen Kinemaster som kan brukes på begge telefon-systemer. Også her har vi utarbeidet digital læring.

Vi har mange dyktige fagmedarbeidere på videoredigering, blant annet Gunnar Grønlund som har jobbet med mobil-journalistikk i en årrekke. Han har vært ansvarlig for NRKs opplæring innen video- og mobil-journalistikk i 20 år, og driver Facebookgruppa iPhone Reporter.

PRAKTISK INFORMASJON

IJ gjennomfører skreddersydde kurs og kompetanseopplegg internt i bedriften, både fysisk og digitalt.  

Antall deltakere: Avhenger av kurset.
Krav til utstyr: Kursdeltakere må ha mobiltelefon, aktuell redigeringsapp og nettilgang.
Kursleder: Gunnar Grønlund.
Kontakt e-post: firmapost@ij.no, mobil: 959 22 721

Be om tilbud 

Ønsker du dette for din bedrift?
Vi hjelper deg å tilrettelegge.

Ta kontakt for pristilbud.

E-post: firmapost@ij.no 
Mobil:  95 92 27 21