Meny

Visuelt servicettersyn med Torben Schou

Kursleder(e): Torben Schou (DK)
Lager du TV eller video for web eller sosiale medier i korte og lange formater? Har du funnet din stil, din form og rutiner som sitter? Men bruker du de riktige fortellergrepene, og de beste visuelle triksene? Få en grundig evaluering og kritikk av dine videoer av Torben Schou, en av Danmarks mest kreative historiefortellere.
Torben_Schau_03
I to dager vil han gi dine historier et visuelt og fortellermessig «serviceettersyn» - helt ned til minste detalj. Hva med speaken, overraskelsen eller den rette avslutningen?
Han gir tydelige og direkte tilbakemeldinger, og han vet hva som virker, og hva som ikke gjør det. Og forresten: Når fikk du sist en grundig evaluering og kritikk av ditt arbeid og dine videoer?
 

FORBEREDELSE FØR KURSET 

Det foregår på denne måten: Du sender dine innslag/videoer til Torben Schou (tou@dr.dk) via Wetransfer før kurset, så han kan se igjennom dem. Du kan sende så mange innslag du ønsker, men 5-6 seks stk. pleier at være nok til å stille en diagnose. Dine videoer blir utgangspunkt for en times grundig 1-1 evaluering. DU skal være klar til å «forsvare» deg.
 
Kursplan
 
Dag 1 – Individuelt. Hele dagen gir Torben Schou evalueringer på din arbeidsplass med start kl. 9.00. Du skal bare være tilstede én time i løpet av dagen - når det er din tur! 
Dag 2 – For alle. Torben Schou trekker frem noen av historiene som han har gjennomgått dagen før. Hva fungerer godt, og hvorfor, og hvilke typer videoer er særlig velegnede for din arbeidsplass? Dessuten får du et par timers inspirasjon med fantastiske videoer.    
 
Antall deltagere: Maks 8-10
Kurset er for: Alle som produserer videoer; journalister, fotografer, klippere eller kommunikasjonsfolk
Krav til utstyr: Lokale med pc og projektor 
Kursleder: Torben Schou, e-post: tou@dr.dk mobil: 00 45 28 54 01 72
Kontakt e-post: firmapost@ij.no, mobil: 959 22 721
 

Be om tilbud 

Ønsker du dette for din bedrift?
Vi hjelper deg å tilrettelegge.

Ta kontakt for pristilbud.

E-post: firmapost@ij.no 
Mobil:  95 92 27 21