Meny

Nettkurs: Smarte søk

Antall leksjoner: 6
Du sparer mye tid hvis du lærer deg å søke effektivt på nettet. Du finner også informasjon som du ikke trodde var mulig å finne. I dette kurset lærer du å søke i dybden med Google søkeverktøy. 
Dette er kurset for deg som vil bli flinkere til å drive research på nettet. Kursleder har mange års erfaring med nettsøking, og deler her sine beste tips. 

Du lærer blant annet å bruke synonymer, fagspråk og hjelpesøkeord for å filtrere søkene i Google. Du lærer også å søke deg nedover i den dype delen av nettet, i tillegg til andre tips og triks som forenkler søkehverdagen.

Kurset har seks leksjoner, alle med instruktive videoer. Du løser oppgaver underveis gjennom kurset. Når du er ferdig har du fått god innsikt og kunnskap om hvordan du finner informasjon ved nettsøk mer effektivt.

ANTALL LEKSJONER

Kurset har 6 leksjoner, med instruktive videoer.

PRIS

Kr 2500 (inkl. MVA) pr. deltaker. 

PRAKTISK INFO

Når du melder deg på et nettkurs, vil du få tilsendt brukernavn og (midlertidig) passord, samt lenke til siden for å logge på. Du vil da ha tilgang til kurset i tre måneder. I denne perioden står du fritt til å ta leksjoner når det måtte passe deg. 

KURSLEDER(E)

Ståle de Lange Kofoed
 

Videoopptak og redigering: Leif Arne Danielsen

 

BESTILL KURSET TIL DIN BEDRIFT

Ta kontakt, og du får et pristilbud avhengig av hvor mange deltakere det er i redaksjonen.

BESTILL KURSET TIL DEG SELV

 

Ved å sende bestillingen har jeg godtatt personvernerklæringen

Send