Meny

Nettkurs: Video med iPhone

Antall leksjoner: 13
Dette er kurset for deg som vil lage profesjonell video med mobil. Du lærer om historiefortelling, opptaksteknikk og redigering.
Nye mobiltelefoner har så gode kameraer at vi kan lage video av høy kvalitet. Men du må kunne noe om grunnleggende videoteknikk, bruk av mikrofon, stativ, lys og komposisjon. Det lærer du på dette kurset.

Det viktigste er imidlertid historiefortelling. Du lærer hvordan er god film bygges opp, hvilke opptak du trenger for å fortelle din historie - og hvordan du redigerer og klipper det hele sammen. 

Kurset har 13 leksjoner, og passer for journalister, fotografer, kommunikasjonsarbeidere og andre som har en iPhone og vil filme.

Kurslederne har holdt en rekke mobilvideokurs landet rundt, og ble i 2015 kåret til "Årets beste kursholdere" av Kommunikasjonsforeningen.

ANTALL LEKSJONER

Kurset har 13 leksjoner, med instruktive videoer.

PRIS

Kr 3500 (inkl. MVA) pr. deltaker.

PRAKTISK INFO

Når du melder deg på et nettkurs, vil du få tilsendt brukernavn og (midlertidig) passord, samt lenke til siden for å logge på. Du vil da ha tilgang til kurset i ett år. I denne perioden står du fritt til å ta leksjoner når det måtte passe deg.

KURSLEDER(E)
Leif Arne Danielsen og Jon Terje Hellgren Hansen
 

Videoopptak og redigering: Leif Arne Danielsen og Jon Terje Hellgren Hansen

BESTILL KURSET TIL DIN BEDRIFT

Ta kontakt, og du får et pristilbud avhengig av hvor mange deltakere det er i redaksjonen.

BESTILL KURSET TIL DEG SELV

 

Ved å sende bestillingen har jeg godtatt personvernerklæringen

Send