29 kurs du kan ta i høst

Dyrk din egen kompetanse! 

Tekst: Siri Skaalmo
Publisert: 04. august 2023

På IJ er vi godt i gang med en høst med mange kurs. Du kan få påfyll innen helt nye fagområder, eller finne noe du kan bli enda bedre på.

Vi kickstarter sesongen med kurset: Bli en bedre mobilfotograf. Kursleder Jan Johannessen viser deg hvordan du kan ta knallgode bilder med kameraet du har i lomma hver dag.

Klimaet satte sitt preg på sommeren i Europa. I høst kan du komme på flere kurs som gjør deg i stand til å dekke klimakrisen godt fra ditt ståsted. IJ har teamet opp med norske Agnes Walton som har dekket klima for New York Times, og vi har fått med Klima- og miliøminister Espen Barth Eide på seminaret «Klimajournalistikk: Bli klar til årets klimatoppmøte»

Eller hva med en (nesten gratis!) studietur om Skatteparadis, skjult eierskap og skatteflukt i London i oktober? Fagmedarbeider Ståle De Lange Kofoed tar dere med til finanssenteret City i London. Her skal vi få dypere forståelse for finansielle mekanismer, besøke institusjoner og fagfolk som jobber med skatteunndragelser og sanksjonsomgåelse, korrupsjon, miljøkriminalitet, hvitvasking, terrorfinansiering og organisert kriminalitet, til daglig.

Nevner også at det første AI-kurset vårt ble fullt på rekordtid, vi har satt opp et ekstra-kurs og en AI-studietur, som du finner her og her!

Dette er bare noen smakebiter fra de 29 kursene IJ tilbyr i høst. Du kan også få påfyll innen skriving, innsyn, video, podkast, regnskap, innsikt, kildearbeid og mye mer! 

Jeg anbefaler deg å se gjennom kursoversikten for å finne ut hva du trenger for å dyrke egen kompetanse i tiden fremover.

Håper vi sees!

Hilsen Siri Skaalmo, Daglig leder Institutt for journalistikk

KURS DU HAR BRUK FOR: #

Se alle kurs