Skreddersøm

Trenger din avdeling eller redaksjon kurs og kompetanseheving? Eller bare litt inspirasjon? Da er skreddersøm (bedriftskurs) det rette for dere. Vi lager gjerne et opplegg tilpasset deres behov.

Visste du at IJ kan komme til din avdeling? Alle våre kurs og fagområder kan tilpasses til ulike redaksjoners behov og ønsker.

Du kan plukke emner fra vår kursmeny eller vi kan jobbe sammen om å finne riktig tema, opplegg, nivå og kursledere. IJ samarbeider med en rekke dyktige folk i bransjen

IJs kurs kan deles inn i følgende områder: 

Aulaen i Pressens Hus.

Se våre mest populære skreddersydde kurs

Oversikten her kan brukes som en inspirasjon for det opplegget vi kan lage for dere.

Spesialtilpasset opplegg #

Det er ikke bare innholdet som skreddersys. Vi finner også det opplegget som passer dere best - drømmer dere om en studietur eller har du ansvar for en fagdag som skal fylles? Vi bistår flere redaksjoner med å lage årshjul for kompetanse (les mer om Styrk Redaksjonen her). 

Ønsker dere at vi kommer til dere og samler avdelingen, eller passer det best å ha deler av kurset digitalt? Vi kan også kombinere fysisk læring med nettkurs vi allerede tilbyr. 

Kompetanseplaner #

Noen ganger er det imidlertid best å begynne med å vurdere hva det faktiske behovet er. Vi kan også hjelpe dere å finne ut hva dere trenger kompetanseheving på i utgangspunktet?

Her finner du mer informasjon om hva vi tilbyr for kompetanseplaner.

Slik jobber vi med kompetanseplaner: #

Se flere saker

Inspirerende foredrag  #

Noen ganger er det ikke nødvendigvis et helt kompetanseløft som trengs, men kanskje bare et faglig oppfriskende foredrag til en samling dere skal ha?

Vi kommer gjerne og holder foredrag også! 

Ansatte, samarbeidspartnere og IJ Råd #

Vi har svært dyktige fagmedarbeidere på IJ, samarbeidspartnere som jevnlig holder kurs for oss og en rekke kontaktpersoner tilknyttet IJ Råd som vi kan koble på de rette oppleggene dersom det skal være behov for det.

Silje Endsjø

kurskoordinator

Silje har ansvar for å koordinere kursvirksomheten på IJ og har oversikt over det meste IJ gjør.