Meny

Knekk et regnskap

Kursleder(e): Trygve Aas Olsen
De færreste ble journalister fordi de var så flinke med tall. Dette kurset lærer selv de med langt utviklet tallvegring å finne gode saker i regnskaper.

Deltakerne lærer å forstå de enkelte delene av et regnskap, hva de viktigste regnskapstekniske begrepene betyr og hvor de bør lete etter gode saker. 

Se en kort video om regnskap, svar på tre enkle spørsmål, let etter interessante saker i regnskapet til en bedrift i lokalsamfunnet – og diskuter med kursleder Trygve Aas Olsen i nettmøte etterpå. Det tar til sammen én time.

Se ti nye videoer med ti nye nettmøter de kommende dagene, og du forstår alle de vanskelige regnskapsbegrepene og -tallene, du vet hvor de gode sakene ligger i et regnskap og du kan stille bedre spørsmål til bedriftsledelsen og de ansatte.

Dette kurset er en kombinasjon av Institutt for Journalistikks nettkurs Knekk et regnskap, oppgaver knyttet til bedrifter deltakerne kjenner til, og spørsmål og svar i nettmøter med kursleder.

Kursleder Trygve Aas Olsen er fagmedarbeider ved Institutt for Journalistikk. Han har tidligere blant annet vært journalist i Dagbladet, redaktør i fagbladet Journalisten og redaksjonssjef i Dagens Næringsliv.  


Antall deltakere: Inntil 20.
Gjennomføring: Etter avtale
Krav til utstyr: Kursdeltakere må ha nettilgang og PC eller tilsvarende.

Kursleder: Trygve Aas Olsen, e-post: trygve@ij.no, mobil: 908 41 631
Kontakt: Lana Dzabic, e-post: lana.dzabic@ij.no, mobil: 473 03 006

Be om tilbud 

Ønsker du at vi holder dette kurset i din bedrift?
Vi hjelper deg å tilrettelegge.

Ta kontakt for pristilbud.

E-post: lana.dzabic@ij.no
Mobil: 473 03 006